Automatisering voor het MKB

(ook particuliere verkoop)

 

Waarom

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukken

 

ICT is een snel veranderende omgeving. Denk eens aan updates van programma's virusupdates, beveiliging, back-up's.

Allemaal zaken die veelal tussen de bedrijven door erbij gedaan moeten worden.

Zaken die uitermate gevaarlijk kunnen blijken te zijn als de aandacht toch eens een keer verslapte en u de gevolgen merkt van bijvoorbeeld een virusaanval of crash van uw server.

ICT verandert in hoog tempo en dat betekent dat het onderhouden van kennis, het venijn zit 'm ook hier vaak in een heel klein staartje, arbeidsintensief en duur is.
Bovendien vereist een snelle en adequate oplossing van problemen een brede ervaring, iets wat lastig is binnen een kleine of middelgrote organisatie.

Daarom kan het zelfs voor een relatief kleine organisatie verstandig zijn om ICT zorg aan een deskundige partner uit te besteden. Simpelweg omdat u dan alleen voor de effectieve inzet van deskundigheid betaalt en de kosten van opbouw en onderhoud van kennis en ervaring over een grotere schaal omgeslagen kunnen worden.

Hardware prijzen veranderen dagelijks, specificaties veranderen en de beoordeling welke specificaties voor u de optimale oplossing bieden is een vak apart. Toch zult u omwille van een scherpe prijs regelmatig offertes moeten aanvragen en vergelijken. Tenzij u gebruik maakt van ons prijs-garantie servicecontract.

Gegarandeerd lage prijzen die u desgewenst kunt verifiëren aan de hand van onze inkoopfacturen. Opener kunnen we toch niet zijn.

Banner
Banner
Banner

© 2009 Pro Net Solutions BV - Borculoseweg 137, 7161 GV, Neede - 0545 295353